ÇOK NADİR BULUNAN BİR FIRSAT..KAÇIRMAYIN 4+1 PONTE VEDRA BEACH, FL

639.000

Satılık Müstakil Ev

/

İlan Detayları
İlan No39927
Eklenme Tarihi10.03.2023
KategoriMüstakil Ev
İlan TipiSatılık
Fiyat 639.000
Oda Sayısı 4+1
m² (Brüt) 250
m² (Net) 160
Kat Sayısı 1
Bulunduğu Kat Müstakil
Bina Yaşı 30+
Banyo Sayısı 3
Isıtma Yerden Isıtma
Eşyalı Hayır
Kullanım Durumu Boş
Site İçerisinde Evet
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Otopark Var
Zemin Etidü Var
Paylaş
İlan Açıklaması

AMERİKA'DAKİ PORTFÖYLERİMİZİ DİLERSENİZ TÜRKİYE'DEKİ OFİSLERİMİZDEN AMERİKA'YA HİÇ GİTMEDEN %100 GÜVEN İÇERİSİNDE ALABİLİRSİNİZ. ALDIĞINIZ EVİ YATIRIM AMACIYLA  ALIYORSANIZ ŞİRKETİMİZ ARACILIĞI İLE KİRAYA VEREBİLİR VE HER AY ÖMÜR BOYU DOLARLA KİRA GELİRİNE SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

DİLERSENİZ AMERİKA'DAKİ OFİSLERİMİZE GİDEREK DE SATIN ALMA İŞLEMİ YAPABİLİRSİNİZ.

EV HAKKINDA BİLGİLER:

Vedra Beach'teki Sawgrass Players Club'ın kapılarının arkasında bulunan 39 Bridgewater Island evinden birinde yaşama şansı çok nadirdir. 2 arabalık garajlı mükemmel tek katlı plan, 100 'x 125' tropikal peyzajlı bir arsa üzerinde yer almaktadır. Her biri kendi bağlantılı banyosuna sahip 3 ayrı yatak odası. Sahibinin süitinde sabah kahvesinin tadını çıkarmak için mükemmel bir özel veranda vardır. Sahibinin banyosunda çift lavabo, gömme dolap ve egzotik bitkiler için harika bir yer olan eşsiz atriyuma bakan büyük boy bir duş vardır. Bir misafir odasında gömme dolap, diğerinde ise çift kişilik dolap bulunmaktadır. Granit tezgahlar, parlak beyaz dolaplar, LG ve GE Paslanmaz Aletler ile güzel boyutta mutfak. Kahvaltı barı rahat yemek köşesine bakmaktadır. Bitişikteki yemek odası konukları ağırlamak için idealdir. Ahşap zeminler ve rahat bir odun şöminesi bulunan geniş oturma odasına açık akış. Büyük bir tuğla verandada jakuzi bulunan geniş arka bahçeye kaydırıcılarla çıkın. Nihai açık hava yaşamı - ızgara yapmak, çim oyunları ve gelecekteki bir havuz için mükemmel. Sawgrass Players Club, PGA Tour genel merkezine ve her yıl düzenlenen PLAYERS Championship'e ev sahipliği yapmaktadır. 1.200 bakımlı dönüm üzerinde 16 benzersiz mahalleye sahiptir. Ünlü 17. ada deliğine sahip ünlü Stadyum Sahası da dahil olmak üzere 3 golf sahası. Kardeş kursu The Valley ile birlikte, harika yemek seçenekleriyle 11.000 metrekarelik Akdeniz tarzı kulüp binasını paylaşıyorlar. The Yards with 3 Palms Grille, 12 delikli benzersiz bir sahaya, turşu topuna ve tenis tesisine sahiptir. Mevcut yerleşik olanaklar arasında tekne gezintisi ve balık tutma için geniş su yolları, yüzme havuzu, seyyar havuz, piknik masaları olan çardak, piknik yapmak için park alanları, TOT Lot ve oyun alanı bulunmaktadır. Çeşitli takım sporları için geniş top sahaları. Kapıların hemen dışında Ruth's Chris Steak House, Restaurant Medure, Aqua Grill, Nona Blue ve Caffe Andiamo gibi harika yemek seçenekleri bulacaksınız.

Description

Rarely available, your chance to live in one of 39 Bridgewater Island homes located behind the gates of the Sawgrass Players Club in Ponte Vedra Beach. Perfect one-story plan with 2-car garage is nestled on a 100' x 125' tropically landscaped lot. 3 split bedrooms, each with their own connecting bath. The owner's suite has a private patio perfect for enjoying morning coffee. The owner's bath has dual sinks, walk-in closet and an oversized shower overlooking the unique atrium – a great place for exotic plants. One guest bedroom has a walk-in and the other has double closets. Nicely sized kitchen with granite counters, bright white cabinets, LG and GE Stainless Appliances. The breakfast bar overlooks the casual dining nook. The adjoining dining room is perfect for entertaining guests. Open flow into the large living room with wood floors and a cozy wood burning fireplace. Sliders out to the expansive backyard with hot tub on a huge bricked patio. Ultimate outdoor living - perfect for grilling, lawn games and a future pool. Sawgrass Players Club is home to the PGA Tour headquarters and the annual PLAYERS Championship. It has 16 unique neighborhoods on 1,200 manicured acres. 3 golf courses including the renowned Stadium Course with the famous signature 17th island hole. Along with it's sister course, The Valley, they share the 11,000 square foot Mediterranean style clubhouse with fantastic dining choices. The Yards with 3 Palms Grille has a unique 12-hole course, pickle ball and tennis facility. Available resident amenities include extensive waterways for boating and fishing, a swimming pool, wading pool, pavilion with picnic tables, park areas for picnicking, a TOT Lot and playground. Expansive ball fields for various team sports. Just outside the gates you'll find wonderful dining options including Ruth's Chris Steak House, Restaurant Medure, Aqua Grill, Nona Blue and Caffe Andiamo.

Benzer İlanlar

Satılık

Bodrum Yalıkavak Sporkent-1 Satılık 3+1 müstakil villa

15.000.000 TL

MUĞLA / BODRUM

  • 3+1
  • İlan No : 49165
Satılık

HAVRAN KALABAK'DA 140 m2 SATILIK MÜSTAKİL KONUT

1.950.000 TL

BALIKESİR / HAVRAN

  • 2+1
  • İlan No : 48471
Satılık

MANİSA GÜZELKÖYDE SATILIK EŞYALI MÜSTAKİL VİLLA

10.750.000 TL

MANİSA / ŞEHZADELER

  • 3+1
  • İlan No : 47645
Satılık

ARNAVUTKÖY SAHİLE 100 METRE MESAFEDE FIRSAT MÜSTAKİL EV

2.000.000 USD

İSTANBUL / ARNAVUTKÖY

  • 3+1
  • İlan No : 44924

ReyMorris Türkiye'nin Franchise Ofisi Olun, Kazançlı ve Prestijli Bir İşiniz Olsun



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya
Danışman : Dilek Yunt | İlan No : 39927

Danışmanımıza aşağıdaki telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

0545 482 0643