REYMORRİS AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR..

ReyMorris Gayrimenkul, 2005 yılından beri hem Amerika'da hem Türkiye'de sıradışı ve yenilikçi çalışmalarıyle onbinlerce kişinin hayatına dokunmuş ve onlara mutluluk vermiştir. Çalışmalarımızın başarısından ve müşterilerimizin memnuniyetinden dolayı 2017 yılından beri gelen franchising taleplerini 2022 yılına kadar bekletmiş ve 5 yılda tüm franchise altyapısını oluşturmuştur. Emlak sektöründe yaptığımız yenilikleri ve sıra dışı hizmetleri tüm Türkiye ile paylaşabilmek adına ve gelen yoğun taleplere istinaden Şirkertimiz Nisan 2022 itibariyle Türkiye genelinde franchise vermeye karar vermiştir. 

Şu anda Türkiye'nin özellikle nüfusu yoğun şehirlerinden gelen franchising taleplerini inceleyerek uygun gördüğümüz adayları onaylayıp ofis açılışlarımızı yapmaktayız ve ofislerimize bizimle uzun soluklu çalışacak kaliteli ve eğitimli,vizyoner danışman arkadaşlarımızı da markamıza katmaktayız.

Çok yakında tüm yeniliklerimizi ve çalışmalarımızı yakından takip edebileceğiniz youtube kanalımız olan Rey TV'miz yaynına başlayacaktır. Rey TV'de tüm emlak ve sektörle ilgili yayınları bulabileceğiniz gibi sıradışı yayınları da bulacaksınız.

Herkesin en iyi deneyimi,en iyi emlak hizmetlerini ve en iyi pozitif iletişimi hakettiğini düşünüyoruz, bu yüzden işlerimizde de her bir broker ve danışmanımız bu felsefeyle güne başlayıp sizlerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

 


Paylaş

ReyMorris Türkiye'nin Franchise Ofisi Olun, Kazançlı ve Prestijli Bir İşiniz Olsun



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

0850 308 2261